Contabilitate si fiscalitate
Servicii de contabilitate
Calcularea si declararea impozitelor si taxelor
Salarizarea personalului
Situatii financiare anuale – intocmire si analiza
IFRS – implementare si asistenta
Fuziuni, divizari, combinari de afaceri
Controlul intern
Fraude contabile – evaluarea riscurilor de frauda
Evaluarea sistemului financiar contabil
Servicii de contabilitate

evaluation

Pentru a face fata presiunilor mediului de afaceri printr-un control riguros al costurilor si o imbunatatire a eficientei economice, provocarilor impuse de modificarea continua a legislatiei fiscale, pentru mentinerea unui nivel linistitor al cash-flow-lui si pentru asigurarea sanatatii financiare a afacerii pe care o administrati, aveti nevoie de servicii riguroase si profesioniste de contabilitate si fiscalitate.

Daca indeplinirea sarcinilor financiar-contabile utilizand resursele proprii este ineficienta, daca nu dispuneti de personal calificat sau daca nu se justifica un loc de munca cu norma intreaga pentru realizarea acestor activitati, atunci puteti opta pentru externalizarea serviciilor financiar-contabile.

Serviciile noastre de contabilitate se adreseaza prin solutii practice atat companiilor aflate la inceput de drum cat si celor aflate in stadiu de maturitate.

Serviciile contabile pot fi personalizate corespunzator specificului activitatii economice si in concordanta cu necesitatile efective ale companiilor. Nu exista o solutie unica pentru toate situatiile astfel ca in functie de nevoile individuale ale companiei dumneavoastra se poate opta fie pentru acordarea de consultanta in vederea cresterii performantei compartimentului financiar-contabil existent, fie pentru furnizarea de servicii contabile in regim de externalizare.

Companiile care apeleaza la noi pentru furnizarea de servicii contabile beneficiaza de urmatoarele avantaje:

  • informatii financiar-contabile corecte si la timp pentru a va ajuta la luarea deciziilor;
  • pe parcursul anului fiscal vom indeplini obligatiile de calcul si declarare a impozitelor si taxelor;
  • va veti utiliza timpul pentru ceea ce stiti sa faceti cel mai bine – afacerea proprie;
  • personalul dumneavoastra poate fi relocat indeplinirii altor sarcini sau altor proiecte in cadrul firmei dumneavoastra;
  • prin externalizarea serviciilor contabile se reduce riscul fraudelor interne;
  • puteti avea acces la servicii conexe: intocmirea bugetelor si realizarea previziunilor costurilor si veniturilor viitoare cu anticiparea pozitiei financiare viitoare; recomandari privind planificarea fiscala, consultanta privind impozitele incidente afacerii; realizarea platilor catre furnizori si autoritatile fiscale; alegerea software-ului contabil potrivit, si alte activitati care sa va usureze povara gestiunii compartimentului contabil.

Situatiile financiare lunare sau anuale, respectiv balanta de verificare, bilantul contabil si notele explicative, contul de profit si pierdere, situatia capitalului propriu si situatia fluxului de numerar vor reflecta in mod real pozitia financiara a afacerii. Totodata veti intelege importanta  acestor documente si cum pot fi utilizate pentru imbunatatirea procesului decizional in firma dumneavoastra.