Evaluari
Evaluarea intreprinderii
Evaluarea proprietatilor imobiliare
Evaluarea bunurilor mobile
Evaluarea pentru raportarea financiara – IFRS
Evaluarea intreprinderii

evaluationEvaluarea afacerii, evaluare in vederea achizitiei/vanzarii unei afaceri, evaluare pentru infiintare/desfiintare de parteneriate, evaluare pentru fuziuni sau reorganizari de intreprinderi, evaluarea actiunilor, partilor sociale si a activelor unei intreprinderi.

Evaluarea unei afaceri este mai mult decat recunoasterea valorii activelor componente, ea reprezinta un proces complex de intelegere a afacerii, a mediului in care opereaza, precum si a motivelor care stau la baza solicitarii evaluarii.

O evaluare independenta ofera avantajul unei asistente profesionale specializate, iar experienta si obiectivitatea unui expert evaluator pot fi utile managerilor si actionarilor in luarea deciziilor privind achizitia sau vanzarea unei afaceri, pentru infiintarea sau desfiintarea de parteneriate, pentru estimarea evolutiei economice viitoare a parteneriatului, pentru extinderea sau incetarea unei activitati economice, si altele.

Raportul de evaluare furnizeaza nu numai o apreciere cantitativa a valorii afacerii, el cuprinde si interpretari ale informatiilor financiare si nonfinanciare, analize ale tendintelor viitoare ale domeniului de afaceri precum si ale riscurilor viitoare ce pot afecta evolutia afacerii.

Noi putem realiza o gama larga de servicii de evaluare in functie de solicitarile dumneavoastra, pornind de la datele reprezentative ale pietei, utilizand cea mai avantajoasa abordare privind metodele, standardele si strategiile de evaluare pentru a realiza un raport de evaluare corect si exact in conditii de obiectivitate si confidentialitate.