Contabilitate si fiscalitate
Servicii de contabilitate
Calcularea si declararea impozitelor si taxelor
Salarizarea personalului
Situatii financiare anuale – intocmire si analiza
IFRS – implementare si asistenta
Fuziuni, divizari, combinari de afaceri
Controlul intern
Fraude contabile – evaluarea riscurilor de frauda
Evaluarea sistemului financiar contabil
Situatii financiare anuale – intocmire si analiza

evaluation

Intocmirea si analiza situatiilor financiare sunt in stransa legatura cu activitatea si acuratetea indeplinirii sarcinilor specifice compartimentului financiar-contabil care furnizeaza baza informationala necesara caracterizarii financiare a firmei.

Situatiile financiare corect intocmite reprezinta un important mijloc de conducere a afacerilor si de luare a deciziilor strategice. Veti putea determina daca activitatea curenta a firmei se incadreaza in prevederile bugetului de venituri si cheltuieli, veti putea compara rezultatele anului curent cu cele ale anului precedent si veti identifica fluctuatiile vanzarilor sau ale costurilor precum si aspectele financiar-contabile care necesita o atentie deosebita.

Analiza situatiilor financiare este cruciala atunci cand cautati finantare pentru afacerea dumneavoastra. Creditorii analizeaza situatiile financiare intr-un format specific. Intelegand acest proces noi putem intocmi situatiile financiare si putem raspunde intrebarilor care pot aparea din partea creditorilor, astfel veti fi mai bine pregatit pentru discutiile specifice sedintelor privind aprobarea finantarilor.

In cadrul etapelor de contractare, ca o conditie a colaborarii, partenerii de afaceri pot solicita informatii financiare despre afacerea dumneavoastra. Noi putem intocmi situatii financiare simplificate care sa certifice stabilitatea financiara a firmei dumneavoastra, fara a transmite informatii confidentiale, usurand astfel derularea tranzactiilor.

Situatiile financiare sunt foarte importante si in situatia in care doriti sa vindeti afacerea sau sa fuzionati cu o alta afacere.

Intocmirea de o maniera corecta a situatiilor financiare poate contribui la cresterea increderii partenerilor de afaceri si de aici la scurtarea timpilor de luare a deciziilor strategice.